web analytics

Vijf Amerikaanse komedies waar we naar uitkijken in najaar 2015

Vanaf eind september barst het Amerikaanse televisieseizoen weer los, en daar worden de programmaschema’s gevuld met drama- en komedieseries. Dus komt er elk jaar weer een hele lading nieuwe series bij. Waarvan een gedeelte de kerst niet haalt en het merendeel maar één seizoen uitgezonden wordt. Maar zover is het allemaal nog niet dus laten we eens kijken naar vijf komedieseries waar we naar uitkijken deze herfst. Al moet ik eerlijk zeggen dat het met komedieseries wel een beetje tegenvalt.

 • Dr. Ken
  Laten we eerlijk zijn: Chang was het beste in Community seizoen 1. Ken Jeong speelt nu de hoofdrol in de komedieserie Dr.Ken, de man die eerst een dokter was voordat hij acteur werd speelt dus nu een dokter. Verder lijkt de serie nogal een generieke sitcom te zijn, vrouw Allison (Suzy Nakamura) die het beter weet, populaire dochter Molly (Krista Marie Yu) en een beetje nerdy zoon Dave (Albert Tsai). Daarnaast volgen we hem ook op zijn werk, dus heel spectaculair is het ook allemaal niet. Maarja, het is wel Ken Jeong en wie weet wordt het wel hartstikke leuk. Al denken de Amerikaanse critici daar anders over en denken ze dat de serie snel van de buis verdwijnt, dus kijk zolang het nog kan. De serie begint in de VS op 2 oktober 2015.

 • Angel From Hell
  Deze komedie is een Jane Lynch-verhikel die gelukkig van Glee verlost is en nu los mag gaan. Ze speelt Amy een mysterieuze vrouw die voorspellingen maakt die uitkomen. Ze zegt dat ze de beschermengel is van Allison (Maggie Lawson). Haar leven valt al snel uit elkaar door Amy die voorspelde dat haar vriendje een affaire had met haar beste vriendin. Dus nu gelooft ze heilig in haar voorspellingen. Ook ontdekt ze dat Amy op een oude foto staat en gelooft dus haar verhaal dat ze een beschermengel is. Eigenlijk is dat wel jammer, het zou leuker zijn als Amy gewoon een beetje gek mens is die toevallig juiste dingen over de toekomst zegt, maar wie weet is dat ook wel zo. In de VS begint deze serie op 5 november 2015.
 • The Grinder
  Rob Lowe speelt Dean Sanderson Jr, een acteur die jaren in de advocatenserie The Grinder heeft gespeeld. Die is nu gestopt en vraagt ze af wat hij nu moet doen. Maar dan heeft hij het: zijn vader is een advocaat, zijn broer is advocaat en hij speelde advocaat. Dus wordt hij een advocaat. Zoals het hoort in een komedie is zijn broer Stewart (Fred Savage) een slechtere advocaat dan Dean die eigenlijk geen echte advocaat is. En Dean heeft dan weer geen gezin wat Stewart wel heeft: vrouw Debbie (Mary Elizabeth Ellis) en twee kinderen. In de Verenigde Staten begint deze serie op 29 september 2015.

 • Grandfathered
  John Stamos is restauranteigenaar Jimmy Martino die zichzelf jonger voelt dan hij eigenlijk is. Dan staat ineens zijn zoon, waarvan hij het bestaan niet wist, op de stoep. Alsof dat niet het ergste is heeft deze zoon ook nog een dochter. Dus nu is hij plotsklapt opa geworden. Het is niet een bijster origineel plot, maar het zijn vooral de acteurs die het hem doen. Stamos zat natuurlijk in Full House en straks in Fuller House, Josh Peck is bekend van Josh & Drake, Christina Milian is natuurlijk bekend als zangeres met een beetje acteerervaring en Paget Brewster kennen we van haar gastrol in Friends, hoofdrol in Criminal Minds en ze was Frankie in het zesde seizoen Community. Grandfathered wordt vanaf 29 september uitgezonden in de VS.

 • Life in Pieces
  In deze serie volgen we de familie Short en is, als we afgaan op de trailer een mix tussen Modern Family en Parenthood. We zien Joan en John Short (Dianne Wiest en James Brolin). Ze hebben drie kinderen: zonen Greg (Colin Hanks) en Matt (Thomas Sadoski) en dochter Heather (Betsy Brandt). Greg is getrouwd met Jen (Zoe Lister-Jones), Matt heeft pas een relatie met Colleen (Angelique Cabral) en Heather is al jaren getrouwd met Tim (Dan Bakkedahl). Elke week kent deze serie vier korte verhalen die af en toe in elkaar doorlopen. De sreie wordt in de VS vanaf 21 september uitgezonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven