Vierde en laatste seizoen Divorce van start bij RTL4

DivorceVanaf zondag 3 januari begint op rtl4 het vierde en laatste seizoen van de Nederlandse dramaserie Divorce. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

In dit seizoen neemt schoonmaakster Bibi (Karina Smulders) haar intrek in het huis van David (Dirk Zeelenberg), Boudewijk (Jeroen Spitzenberger) en Joris (Waldemar Torenstra). Tamar (Carly Wijs) komt er achter wat het is om een baantje te hebben. David ontmoet de pas gescheiden Selly (Sandra Mattie), de ideale vrouw op het ideale moment voor hem. Maar Tamar probeert tussen hen beiden te komen. Joris pakt het boksen weer op en gaat trainen voor zijn gevecht tegen ‘De Slager’ ook zoekt hij dit seizoen zijn kinderen op die met Joyce (Katja Herbers) mee zijn naar Griekenland. En komt het in de allerlaatste aflevering toch weer goed tussen David en Tamar, Joris en Joyce en Boudewijn en Sophie (Chantal Janzen)?

Divorce seizoen vier wordt vanaf zondag 3 januari om 21:00 uitgezonden op RTL4. Voor iedereen die niet kan wachten is het hele seizoen al te zien bij Videoland.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *