web analytics

Moordvrouw seizoen 5 bij RTL4

MoordvrouwVanaf zondag 3 januari begint op rtl4 het alweer het vijfde seizoen van de Nederlandse politieserie Moordvrouw.

In het vierde seizoen zagen we een grote explosie en was het nog maar de vraag of Fenna (Wendy van Dijk) het zou overleven. Nou die heeft ze dus ternauwernood overleefd en heeft ze last van lichamelijke ongemakken. Verder krijgt het team onder leiding van Carla Vreeswijk (Renée Soutendijk) meer dan ooit te maken met uitdagingen die alles van het team vraagt. Ze raken verzeild in hun grootste zaak ooit en alles waar ze voor gewerkt hebben staat op het spel.

Zo neemt het team het op tegen illegale wapenhandel, gaat Evert (Thijs Römer) undercover in het imperium van een gevreesde handelaar. Ook is er nog een godsdienstwaanzinnige die moorden pleegt uit de naam van de duivel en zijn er leden van een motorclub die een aanslag hebben gepleegd op de burgemeester. Maar ook privé is er van alles aan de hand, zo krijgt Bram (Achmed Akkabi) te maken met een groot verlies binnen zijn familie en ontmoet Liselotte (Fockeline Ouwerkerk) iemand van lang geleden wat haar aanzet om het verleden onder ogen te zien. Maar ze doen het niet alleen, de rechercheurs worden bijgestaan door Menno (Porgy Franssen) en Samantha (Mehrnoush Rahmani), want ze worden nogal geconfronteerd met levensechte situaties zoals de liquidaties in de onderwereld die gewoon op straat plaatsvinden.

Het vijfde seizoen van Moordvrouw wordt vanaf zondag 3 januari om 20:00 uitgezonden op RTL4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven