web analytics

RTL4 herhaalt dagelijks de hitserie Divorce

DivorceVanaf maandag 15 juni zendt RTL4 de eerste drie seizoenen uit van Divorce. We kunnen dus vanaf het begin weer genieten van de drie mannen onder één dak.

Boudewijn (Jeroen Spitzenberger), is makelaar en populair bij vrouwen, als hij voor de zoveelste keer vreemd gaat wordt hij uit huis gegooid door zijn vrouw Sophie (Chantal Janzen) die met hun kinderen Bas en Bart in het huis blijft wonen. Joris (Waldemar Torenstra) heeft al sinds de middelbare school een relatie met Joyce (Katja Herbers). Nu Joyce door hormoonbehandelingen om een kindje te krijgen erg is veranderd wil Joris niet meer verder. David (Dirk Zeelenberg) gaat scheiden van zijn vrouw Tamar (Carly Wijs) omdat zij in hem teleurgesteld is. De kinderen, Naomi en Sam blijven bij Tamar in huis wonen.

Daarna besluiten ze met elkaar in een luxe villa te wonen en volgen we de scheidingen en het begin van een mannenvriendschap. We zien dat Boudewijn een relatie krijgt met Leona (Katja Schuurman) en David krijgt gevoelens voor zijn cardioloog Desiree (Linda de Mol). Joris moet zich in het tweede seizoen afvragen of hij nou wel zo gelukkig is met Joyce die zwanger is van een tweeling.

Divorce wordt vanaf 15 juni elke werkdag herhaalt om 22:30

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven