web analytics

Tweede seizoen Zwarte Tulp vanaf 6 mei bij Videoland

Zwarte TulpVanaf vrijdag zes mei is het tweede seizoen van de Nederlandse serie Zwarte Tulp te zien bij Videoland. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

In het tweede seizoen lijkt de doem die de zwarte tulp met zich meebracht voorbij. De families Vonk en Kester hebben hun ruzies bijgelegd en lijken voor het eerst sinds jaren weer door één deur te kunnen. Maar dat duurt niet lang, Jisanne (Puck van Stijn) krijgt last van heftige nachtmerries en gaat op zoek naar hulp voor haar enge dromen.

Haar moeder Emma (Anna Drijver) laat zich betrappen met een andere man waarna Felix (Gijs Naber) zijn conclusies trekt. Ben (Roland Fernhout) zit in de gevangenis en vraagt aan zijn zwangere vrouw Kat (Carolien Spoor) om cocaïne de gevangenis in te smokkelen zodat hij beschermd wordt. Henk Kester (Marcel Musters) kan de dood van Martijn (Willem Voogd) niet verkroppen en besluit een pelgrimstocht te gaan maken. Zijn neef Robert Kester (Reinout Bussemaker) neemt dan zijn plek in om het familiebedrijf te leiden.

Marieke (Linda van Dyck) is na het overlijden van haar man Luuk (Huub Stapel) alleen achter en krijgt vlinders in haar buik door de goed uitziende en charmante Nick (Derek de Lint). Nieuw dit seizoen is ook Samuel (Nasrdin Dchar), de jeugdliefde van Emma en de vader van Jisanne. Hij keert met zijn nieuwe vrouw Jolanda (Hadewych Minis) terug naar Nederland om Jisanne weer te zien. Jolanda gunt hem de band met zijn dochter, maar zorgt er wel voor dat er een gepaste afstand is tussen hem en Emma.

Het tweede seizoen van Zwarte Tulp is vanaf 6 mei te zien bij Videoland. Vanaf 4 januari 2017 is de serie elke woensdag om 21:30 te zien bij RTL4.

Vanaf 2 maart verhuist de serie naar RTL8, daar is de serie elke donderdag om 22:30 te zien. Een herhaling wordt zaterdagnacht om 00:25 op RTL4 uitgezonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven