web analytics

Tweede seizoen Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries bij BBC First

Vanaf zondag 19 november is bij BBC First het tweede seizoen van de Australische misdaadserie Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen

Ook in het tweede seizoen worden er weer genoeg misdaden gepleegd in het Melbourne van 1964. Peregrine Fisher (Geraldine Hakewill) heeft haar moeilijkste taak tot nu toe: haar detectivewerk zien te combineren met haar relatie met Detective James Steed (Joel Jackson).

In de eerste aflevering onderzoekt ze de dood van haar architect en zijn geliefde die na een feestje dood zijn gevonden in de sauna. Het onderzoek is ingewikkelder dan gedacht als er blijkt dat op het feest aan partnerruil is gedaan in de geest van de vrije liefde. In de tweede aflevering gaat ze undercover bij een stewardessenopleiding als daar het lichaam van een vrouw is gevonden.

Andere zaken die ze onderzoekt zijn bij een hondenshow en een bowlingbaan terwijl Violetta (Louisa Mignone) en Samuel (Toby Truslove) moeite hebben om hun passie binnen de perken te houden. Birdie (Catherine McClements) pakt haar oude baan als spion weer op met een oude vlam. Hoewel de andere Adventuresses ook druk zijn, zijn ze er altijd voor Peregrin.

Het tweede seizoen van Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries is vanaf 19 november elke zondag om 20:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven