web analytics

Tweede seizoen Humans bij AMC

HumansVanaf donderdag 23 februari is bij het Nederlandse kanaal van AMC het tweede seizoen te zien van de dramaserie Humans. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het tweede seizoen wordt een tijdsprong van een paar maanden gemaakt. Niska (Emily Berrington) is nogsteeds op vrije voeten en in het bezit van haar bewustzijnscode. Haar synthfamilie, Mia (Gemma Chan), Leo (Clin Morgan) en Max (Ivanno Jeremiah) weten niet waar ze is en zoeken een plek in de wereld terwijl Joe (Tom Goodman-Hill) en Laura (Katherine Parkinson) hun huwelijk proberen te redden. Als naar buiten komt dat de synths onverklaarbaar gedrag vertonen komen Joe en Laura en hun familie voor een moeilijke keuze te staan.

In de Verenigde Staten is de jonge Silicon Valley miljonair Milo Khoury (Marshall Allman) bezig met zijn bedrijf nieuwe onderzoeken te doen, maar daarvoor heeft hij Dr. Athena Morrow (Carrie-Anne Moss) voor nodig, zij is de expert op het gebied van Artificial Intelligence. Maar Morrow heeft zo haar vraagtekens bij zijn motieven.

Het tweede seizoen van Humans is vanaf 23 februari elke donderdag om 22:00 te zien bij AMC

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven