Togetherness eindigt na 2 seizoenen, Not Going Out keert terug voor seizoen 8

TogethernessDe Amerikaanse zender HBO heeft besloten dat de komedieserie Togetherness na het tweede seizoen zal stoppen.

In Togetherness werden de huwelijken en vriendschappen van twee stellen gevolgd die met elkaar in huis wonen. De serie wist in het tweede seizoen niet meer kijkers te trekken als in het eerste en wist verder ook niet op te vallen. Hierdoor is de laatste aflevering van het tweede seizoen op tien april nu de serieafsluiter.

De BBC-komedie Not Going Out keert weer terug op televisie. De serie zou stoppen na zeven seizoenen, maar nadat er met de kerst van 2015 een kerstaflevering werd uitgezonden waarin duidelijk werd dat het vervolg meer een familiekomedie zou worden is er besloten dat er een achtste seizoen komt. Of het dezelfde naam zou houden is nog onbekend. Het idee is dat de serie een tijdsprong maakt van vijf jaar en we Lee (Lee Mack) en zijn vrou Lucy (Sally Bretton) volgen als ze een gezin hebben. Ook buurman Toby (Hugh Dennis) zou terugkeren. De serie zou in 2016 op televisie moeten verschijnen.

Lees ook:

Redactie