web analytics

Vinyl, Girls en Togetherness in februari bij HBO

GirlsDe Amerikaanse betaalzender HBO heeft de startdatum bekend gemaakt van drie series die in februari komen. Dan verschijnt de nieuwe serie Vinyl, het vijfde seizoen van Girls en het tweede seizoen van Togetherness.

Het eerste seizoen van Vinyl telt tien afleveringen en gaat op zondag 14 februari, en in Nederland waarschijnlijk een dag later, in première met een dubbele aflevering. De serie is bedacht door Martin Scorsese, Mick Jagger en Terence Winter. In Vinyl gaat het om New York in de jaren 70 en de muziekwereld waar seks en drugs aan de orde van de dag zijn op het moment dat punk, disco en hip-hop in opkomst zijn. Bobby Cannavale speelt platenbaas Richie Finestra die zijn platenlabel wil redden.

Een week later komt dan het tien afleveringen tellende vijfde seizoen van Girls, waar we nogsteeds een groep twintigers volgen in hun leven in New York. Daarna verschijnt dan het tweede seizoen van Togetherness van acht afleveringen. In deze serie wonen vier mensen bij elkaar in huis. Die series zijn dus op 22 februari in Nederland te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven