web analytics

Netflix komt met Santa Clarita Diet en Maniac, Bravo met My So Called Wife

NetflixNetflix gaat de komedieserie Santa Clarita Diet uitzenden. In die serie volgen we Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) die getrouwd zijn en makelaars zijn. Ze wonen in de Los Angeles suburb Santa Clarita en als Sheila door een verandering gaat gaan hun levend een kant op vol met dood en verderf, maar dan op de goede manier. De serie zou in 2017 te zien moeten zijn.

Netflix gaat ook de zwarte komedieserie Maniac uitzenden, wat gebaseerd is de gelijknamige Noorse serie. In deze tien delige serie zien we de fantasiewereld van het personage gespeeld door Jonah Hill terwijl hij in het echte leven in een psychiatrische instelling zit. Emma Stone zal een andere patiënt spelen. Wanneer deze serie te zien is dat is nog onbekend, er wordt zelfs nog naar een schrijver gezocht, ook niet onbelangrijk.

De Amerikaanse kabelzender Bravo heeft de zwarte komedieserie My So Called Wife opgepikt. In de serie volgen we Maddie (Inbar Lavi) die een geweldige oplichtster is die mannen en vrouwen in haar verliefd kan laten worden om er daarna met hun geld van door te gaan én met hun geheimen zodat ze geen aangifte doen. Het wordt lastig voor haar nu haar laatste slachtoffers Ezra (Rob Heaps) en Richard (Parker Young) haar opsporen net nu ze haar oog heeft laten vallen op haar volgende slachtoffer: Patrick (Stephen Bishop). De serie zal tien afleveringen tellen en in 2017 op de Amerikaanse televisie verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven