web analytics

Tienerserie Maxton Hall bij Prime Video

Op donderdag 9 mei is bij Prime Video de Duitse tienerserie Maxton Hall – The World Between Us te zien. De serie telt zes afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mona Kasten.

In de serie volgen we Ruby Bell (Harriet Herbig-Matten) een jonge scholier die dankzij een studiebeurs op de prestigieuze Maxton Hall zit. Ze heeft niets gemeen met haar rijkere leeftijdsgenoten en probeert zich op school onzichtbaar te maken. Dat lukt heel goed tot het moment dat ze de rijke Lydia Beaufort (Sonja Weißer) betrapt met hun leraar. De tweelingbroer van Lydia, James (Damian Hardung) houdt sindsdien Ruby in de gaten om er voor te zorgen dat Ruby het geheim voor zichzelf zal zouden. Als de twee dan ook nog noodgedwongen samen moeten werken blijkt er een band tussen Ruby en James te ontstaan, hij is niet zomaar een miljardairs-erfgenaam die alleen maar feest en zij is niet het leergierige meisje zonder persoonlijkheid.

Terwijl zij dichter naar elkaar groeien, doen de ouders van James en Lydia en dan vooral vader Mortimer (Fedja van Huêt), dat Ruby hen niet van hun pad laat afbrengen. Want sinds hun geboorte is al duidelijk dat James in het modebedrijf van de Beauforts zal werken en daar zal niet van worden afgeweken.

Maxton Hall is vanaf donderdag 9 mei te zien bij Prime Video

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven