web analytics

Thriller Vlucht HS13 vanaf 4 september bij NPO3

Vlucht HS13Vanaf zondag 4 september wordt door de KRO-NCRV de Nederlandse thriller Vlucht HS13 uitgezonden. De serie telt tien afleveringen. De serie is gebaseerd op de Turkse serie Son (Engelse titel: The End)

In Vlucht HS13 zien we hoe het leven van zakenvrouw Liv (Katja Schuurman) totaal op zijn kop gezet wordt. Het begint doodgewoon: ze organiseert een familiefeestje voor de zevende verjaardag van haar zoontje. Maar voor haar zoontje begint het feest pas echt als zijn vader Simon (Daniel Boissevain) er is. Maar hij is een arts die zijn carrière serieus neemt en daardoor staat zijn privéleven op het tweede plan. De dag na het feestje brengt Liv Simon naar schiphol voor zijn vlucht naar Barcelona om daar een conferentie bij te wonen. Daar komt hij nooit aan. Het vliegtuig stort neer en alle inzittende komen om het leven.

Maar dan blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Hij leeft dus nog, maar waar is hij? Liv doet een schokkende ontdekking dat eigenlijk meer vragen oproept. Zij, haar zoontje en de broer van Simon, Haje (Jeroen Spitzenberger) worden geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen die een duister verleden blootleggen.

Vanaf 4 september is Vlucht HS13 elke zondag om 20:20 op NPO3 te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven