web analytics

Thriller Deep State seizoen 1 bij Fox

Deep StateVanaf donderdag 12 april is bij Fox het eerste seizoen te zien van de serie Deep State. Dit seizoen telt acht afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

In de serie volgen we oud-spion Max Easton (Mark Strong) die nu woont in Frankrijk met zijn vrouw en kinderen. Dan krijgt hij bezoek van zijn oude baas, George White (Alistair Petrie) die aan het hoofd staat van het MI6-team The Section. Hij probeert Max te overtuigen om nog één missie te doen en bedreigt dan ook Max zijn vrouw Anna (Lyne Renéé) en hun twee dochters. Ook overtuigt hij hem om de dood van zijn zoon Harry (Joe Dempsie) te wreken. Die is vermoord in Iran terwijl hij voor MI6 werkte en volgens George komt dat doordat de teamleider in Teheran, Alexander Said (Zubin Varla), zelfstandig ging werken en geen orders meer uitvoert.

Dan blijkt dat George nogal een eigen versie van de waarheid heeft en is Max terecht gekomen in een wereld waar hij niemand kan vertrouwen, behalve misschien zijn oude collega Gabriel (Fares Fares), die als begrafenisondernemer in Beiroet werkt.

Deep State is vanaf 12 april elke donderdag om 21:00 te zien bij Fox

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven