web analytics

The Sommerdahl Murders seizoen 4 bij NPO3

The Sommerdahl MurdersVanaf zaterdag 2 september is bij NPO3 het vierde seizoen van de Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

De serie speelt zich af in het kustplaatsje Helsingør en draait om rechercheur Dan Sommerdahl (Peter Mygind), die misdrijven onderzoekt samen met zijn (ex-)vrouw Marianne (Laura Drasbæk), die op het technisch laboratorium werkt, en zijn collega-rechercheur Flemming (André Babikian).

Dit seizoen bereidt hij zich voor op het feit dat hij opa wordt en dat houdt hem net zoveel bezig als zijn werk op het politiebureau. Hij doet ondermeer zijn best om goed te maken dat de criminele visboer Otto (Kurt Ravn) wegens gebrek aan bewijs is vrijgelaten. Marianne maakt zich zorgen om Dan en helpt hem samen met Flemming om weer liefde te vinden. De charmante kustwacht Josefine (Maibritt Saerens) heeft interesse in Dan en al snel is er sprake van een relatie, maar is dit liefdesgeluk te mooi om waar te zijn? Op het politiebureau keert de geliefde assistente Nadia (Lise Baastrup) weer terug als Svend met pensioen is en ze wordt de nieuwe vaste partner van Benjamin.

In de eerste aflevering zien we dat de plaatselijke wijnkoningin dood wordt aangetroffen in haar wijnkelder na haar verjaardagsfeest. Na ondervragingen komt de eerste aanwijzing naar voren. De tweede zaak gaat over een dode scholier die wordt aangetroffen na een illegaal feest. Het slachtoffer dealde MDMA, maar heeft deze moord met drugs te maken of is deze gepleegd door een andere jongere?

De derde zaak speelt zich af in de paardenwereld waar er kort voor de derby een moord wordt gepleegd op het circuit. Niemand heeft iets gezien van de moordenaar en er is ook een paard uit de stal verdwenen. In de vierde zaak wordt er tijdens een religieuze zomerbijeenkomst een lid vermoord aangetroffen. Sommerdahl heeft moeite om de puzzel te leggen als ook een oude zaak het onderzoek achtervolgt.

Het vierde seizoen van The Sommerdahl Murders is vanaf 2 september elke zaterdag om 20:20 en 21:05 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven