web analytics

Detective The Sommerdahl Murders seizoen 3 bij NPO3

The Sommerdahl MurdersVanaf 18 juni is bij NPO3 elke zaterdag de Deense detective The Sommerdahl Murders te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen

In het Deense Helsingør moet de recherche onder leiding van Dan Sommerdahl (Peter Mygind) opnieuw een aantal moordzaken onderzoeken. Dat zijn huwelijk met Marianne (Laura Drasbæk) daaronder lijdt, heeft Dan wel aan het denken gezet.In de eerste zaak van dit seizoen wordt in een gebouw bij de haven een dode man in een wetsuit aangetroffen en duidelijk is dat er geen sprake is van een natuurlijke doodsoorzaak. Dan en zijn team gaan op onderzoek uit en ontdekken een aanwijzing wat lastig om te zetten is in hard bewijs. Ondertussen heeft Dan ook te maken met de rouw om zijn pas overleden moeder.

In de tweede zaak wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen in een boot en alles wijst erop dat deze moord te maken heeft met de bouw van een nieuwe jachthaven. Lokale ondernemers en milieu activisten zijn tegen de bouw, maar zouden ze er ook voor moorden? De spanning loopt op als een prominent persoon onder verdachte omstandigheden wordt opgepakt.

Het derde seizoen van The Sommerdahl Murders is vanaf 18 juni elke zaterdag om 20:25 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven