web analytics

The Sommerdahl Murders seizoen 2 bij NPO3

The Sommerdahl MurdersVanaf zaterdag 11 september is bij NPO3 het tweede seizoen van de Deense serie The Sommerdahl Murders te zien. Dit seizoen telt vier afleveringen.

In de serie zien we dat in het Deense Helsingør de recherche, onder leiding van Dan Sommerdahl (Peter Mygind), diverse moordzaken oplost. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne (Laura Drasbæk), die op het technisch laboratorium werkt.

In de eerste aflevering wordt de zanger van een rockband dood aangetroffen op een begraafplaats. Er zijn meerdere verdachten die een rekening met het slachtoffer te vereffenen hadden. In de tweede aflevering wordt er een docente dood aangetroffen aan de vooravond van een toneelopvoering en hebben San en Marianne een besluit genomen wat voor ongemakkelijke situaties zou kunnen zorgen.

In de derde avond wordt voor een belangrijke kookwedstrijd een restaurant in de as gelegd, waarbij een dode valt. Dan gaat samen met Flemming (André Babikian) op onderzoek, maar dan is er opzet in het spel en lijkt de lijst met verdachten wel erg lang te zijn. In de vierde aflevering wordt een voormalig topbasketballer vermoord in een verpleeghuis, maar de samenwerking tussen Dan en Fleming loopt niet soepel.

The Sommerdahl Murders is vanaf 11 september elke zaterdag om 20:25 te zien bij NPO3.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven