The Romanoffs bij Amazon Prime

The RomanoffsVanaf vrijdag 12 oktober verschijnt bij Amazon Prime de dramaserie The Romanoffs. De serie telt acht op zichzelf staande afleveringen.

De serie speelt zich af in het heden en volgt mensen die denken dat ze afstammen van de Russsische Tsarenfamilie de Romanovs die van 1613 tot 1917 aan het hoofd van het land stonden.

In de eerste aflevering volgen we de oude Anushka (Marthe Keller) die in een appartement in Parijs woont vol met Russische spullen. Haar neef (Aaron Eckhart) en zijn vriendin (Louise Bourgoin) kunnen eigenlijk niet wachten tot ze dood gaat zodat zij in het appartement kunnen wonen. In de tweede aflevering volgen we Michael Romanoff (Corey Stoll) die een midlifecrisis heeft en zijn vrouw Shelly (Kerry Bishe) verlaat.

In de derde aflevering gaat het over een filmster en regisseur die het oneens zijn over wat echt is. In de vierde aflevering volgen we een vrouw in New York die geconfronteerd wordt met elke leugen die ze ooit heeft verteld. In de vijfde aflevering gaat het om de loyaliteit van een hechte gemeenschap als één van hen verdachte wordt. Aflevering zes gaat over een idealistische verslaggever in Mexico City. Aflevering zeven gaat over een stel dat op reis gaat en in de laatste aflevering gaat over een man die van zijn familievloek af wil.

The Romanoffs is 12 oktober elke vrijdag te zien bij Amazon Prime.

Lees ook:

Redactie