web analytics

Misdaadserie Mocromaffia bij Videoland

MocromaffiaOp donderdag 11 oktober verschijnt bij Videoland de Nederlandse misdaadserie Mocromaffia. De serie telt acht afleveringen.

In Mocromaffia zien we de drie beste vrienden Romano (Mandela Wee Wee), Potlood (Nasrdin Dchar) en De Paus (Achmed Akkabi). Ze maken de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk en dat is een succes: al snel hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. De Paus gaat samen met zijn oude schoolvriend Tatta (Robert de Hoog) de strijd aan met Romano en Potlood. Hij probeert een cokedeal van Romano te rippen en dat gaat fout. Als er twee doden vallen neemt De Paus op een gruwelijke manier wraak wat het startschot is voor een bendeoorlog met veel slachtoffers die Amsterdam op zijn kop zet.

De uitgerangeerde misdaadjournalist en schrijver Rein de Kort (Daan Schuurmans) merkt dat dit het begin zou kunnen zijn van een groot verhaal en misschien wel een volgend boek. Hij sluit een pact met een leergierige stagiair van Het Parool en samen onderzoeken ze de gebeurtenissen van de Amsterdamse onderwereld.

Mocromaffia is vanaf donderdag 11 oktober bij Videoland te zien

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven