New Nurses seizoen 4 bij Ziggo Movies & Series

The New NursesOp vrijdag 10 december is bij Ziggo Movies & Series XL het vierde seizoen van de Deense serie New Nurses te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Het is 1953 en de fusie van Fredenslund en Sankt Helene is een feit. De plaatsvervangende directrice is de religieuze zuster Elisabeth (Lotte Anderson) en helemaal zonder problemen zal het niet gaan. Margrethe (Benedikte Hansen) staat sceptisch tegenover Elisabeth die ook studente Marie (Andrea Heick Gadeberg) heeft meegenomen die al snel de aandacht van Bjørn (Jesper Groth) trekt. Marie trekt in bij Anna (Molly Egelind) en Else (Ulla Vejby) in hun krappe meisjeskamer. Else is druk bezig met het maken van een schoonheidskliniek en daardoor worden Anna en Marie snel goede vrienden, maar Marie heeft een geheim.

Lis (Anna Stokholm) heeft moeite met haar eindexamen en de nieuwe directrice heeft een hekel aan haar moderne uiterlijk begint haar het leven zuur te maken. Anne en Ole (Kasper Dalsgaard) vinden elkaar weer, al kan de geldproblemen van Ole nog wat roet in het eten gooien. Peter (Mikkel Becker Hilgart) en Birgit (Neel Rønholt) maken hun liefde openbaar en ook bij Nina (Katrine Greis-Rosenthal) en John (Jon Lange) bloeit de liefde op. Ondertussen is dr. Neergaard (Jens Jørn Spottag) bezig met zijn onderzoek naar maagzweren en wordt geholpen door dr. Friss (Thue Ersted Rasmussen)

Het vierde seizoen van New Nurses is op 10 december te zien bij Ziggo Movies & Series XL.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *