web analytics

The Mandalorian seizoen 3 bij Disney+

The MandalorianVanaf woensdag 1 maart is bij Disney+ het derde seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het vorige seizoen zagen we dat Grogu zijn training als Jedi stopzette en terug wilde naar Din (Pedro Pascal) en het laatste wat we van hen zagen (In The Book of Bobba Fett) was dat ze samen in hun nieuwe ruimteschip, een Naboo N-1 Starfighter die Peli Motto (Amy Sedaris) heeft opgeknapt wegvlogen. De grote vraag is natuurlijk waar ze heen gaan, en de kans is groot dat ze naar de planeet Mandalore gaan. Aan het einde van het tweede seizoen hielp Bo-Katan (Katee Sackhoff) Din om Grogu te redden van Moff Gideon (Giancarlo Esposito) alleen maar omdat ze wilde dat hij haar zou helpen om Mandelore én de Darksaber in handen te krijgen. Die Darksaber is nu in handen van The Mandalorian.

Zijn andere reden om naar Mandelore af te reizen is het feit dat hij de regels van zijn Mandelore-sekte heeft overtreden, hij heeft zijn helm afgezet en zijn gezicht aan mensen laten zien. De enige manier om zich te revancheren is als hij zal baden in de wateren die onder de mijnen in Mandelore liggen. En Moff Gideon zit nu nog vast in een cel, maar dat zal niet lang duren.

Het derde seizoen van The Mandalorian is vanaf 1 maart elke woensdag te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven