web analytics

Abbott Elementary seizoen 2 bij Disney+

Op woensdag 1 maart verschijnt bij Disney+ de eerste tien afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse komedieserie Abbot Elementary.

De serie speelt zich af op de Willard R. Abbott Elementary School, een overwegend zwarte openbare school in Philadelphia waar een documentaireploeg de levens van de leraren volgt die werken op een overgefinancierd en slecht beheerde school. De omstandigheden op school zijn hard en de meeste leraren houden het niet langer dan twee jaar vol. Optimistische lerares van groep twee, Janine Teagues (Quinta Brunson), is vastbesloten om haar studenten te helpen ondanks de omstandigheden. Ze werkt samen met de onhandige, goedbedoelende geschiedenisleraar Jacob Hill (Chris Perfetti), de ervaren, onverbiddelijke kleuterjuf Barbara Howard (Lisa Ann Walter); en ervaren lerares van groep twee Melissa Schemmenti (Afsheen Olyaie), de beste vriendin van Barbara die twijfelachtige connecties heeft. Ze worden vergezeld door de nieuwe schooldirecteur Ava Coleman (Sheryl Lee Ralph), die ongevoelig, ongekwalificeerd en niet betrokken is, en de recent ingehuurde vervangende leraar Gregory Eddie (Tyler James Williams), die werd afgewezen nadat hij had gesolliciteerd naar de functie van directeur.

In het tweede seizoen zien we dat de leraren zijn terug naar school komen om zich voor te bereiden op het komende schooljaar. Janine is vastbesloten om het jaar goed te beginnen en haar problemen thuis achter te laten terwijl Ava bijverdient op de parkeerplaats van de school, ook organiseert ze een vergadering om te beslissen wat er met het resterende geld van de subsidie moet gebeuren. Nadat Gregory een storende leerling naar het kantoor van de directeur stuurt, ontdekt hij dat de kinderen het eigenlijk leuk vinden om daar voor straf heen gestuurd worden en tijd door te brengen met Ava. Melissa nodigt Janine uit bij haar thuis om haar te leren koken. In een andere aflevering is Janine enthousiast om een nieuw drankje te introduceren in de cafetaria, maar het veroorzaakt onverwachte gevolgen en botst Melissa met haar nieuwe assistent, Ashley, die meer onrust dan hulp in de klas brengt.

De eerste tien afleveringen van het tweede seizoen van Abbot Elementary is vanaf woensdag 1 maart te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven