web analytics

The Madame Blanc Mysteries bij BBC First

Vanaf vrijdag 13 oktober is bij BBC First de Britse misdaadserie The Madame Blanc Mysteries te zien. Het eerste seizoen telt zes afleveringen.

In de serie volgen we Jean White (Sally Lindsay) die in antiek handelt samen met haar man Rory (Peter Gaynor) en in een klein dorpje in Engeland wonen, maar ze hebben ook een huisje in het Zuid-Franse Sainte Victoire. Als Rory bij een auto-ongeval in Frankrijk om het leven komt merkt Jean dat al hun bezittingen zijn verpand en ze helemaal blut is. Ze reist naar Frankrijk om de mysteries te onderzoeken rond de dood van haar man, zijn vermiste ring die veel waard is en de identiteit met wie hij een verhouding had. Eenmaal in het dorp aangenomen lost ze ook andere mysteries op met de hulp van taxichauffeur Dom (Steve Edge), kasteeleigenaren Judith (Sue Holderness) en Jeremy (Robin Askwith) en de hoofdcommissaris van de politie Caron (Alex Gaumond).

De zaken die ze oplossen lopen uit een van het zoeken naar een schat dat de sleutel is in de vermissing uit de Tweede Wereldoorlog, tot een vervalsing van een schilderij tot een gestolen reliek en een vermoorde priester.

The Madame Blanc Mysteries is vanaf 13 oktober elke vrijdag om 21:00 te zien bij BBC First

Vanaf vrijdag 24 november is het tweede seizoen van zeven afleveringen te zien bij BBC First

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven