web analytics

The Flash seizoen 5 wekelijks bij Netflix

The FlashVanaf donderdag 11 oktober verschijnt bij Netflix elke week een nieuwe aflevering van het vijfde seizoen van de Amerikaanse serie The Flash. De serie telt 22 afleveringen.

In het vierde seizoen zagen we dat het mysterieuze meisje Nora West-Allen (Jessica Parker Kennedy) blijkt te zijn, de dochter van Barry (Grant Gustin) en Iris (Candice Patton) uit de toekomst. Ze blijkt een enorm grote fout gemaakt te hebben. Dit seizoen keert Iris weer terug naar haar roots: ze wordt weer meer journalist dan teamleider van Team Flash. Verder duiken we ook in de kindertijd van Caitlin Snow (Danielle Panabaker) als blijkt dat ze vroeger ook al Killer Frost was. Hierdoor komt ze ook weer in contact met haar vader: Dr. Thomas Snow (Kyle Secor).

Ondertussen laat Ralph (Hartley Sawyer) zijn detectivekunsten meer zien en steunt hij Cisco (Carlos Valdes) na het stuklopen van zijn relatie. Ook krijgen we een nieuwe versie van Harrison Wells, en dit seizoen is het Sherloque Wells (Tom Cavanagh) Wally West (Keiynan Lonsdale) is maar kort te zien als Kid Flash, in totaal drie afleveringen. De slechterik van het seizoen is Cicada (Chris Klein), een alledaagse man die het voorzien heeft op metahumans.

Het vijfde seizoen van The Flash is vanaf 11 oktober elke donderdag te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven