web analytics

Europese politieserie The Team bij Ziggo

The TeamVanaf 10 oktober is bij Ziggo on Demand de Europese politieserie The Team te zien. De serie telt twee seizoenen van in totaal zestien afleveringen.

In het eerste seizoen, dat al eerder bij Film1 en Fox te zien was, worden drie lichamen gevonden met een afgesneden vinger in Antwerpen, Kopenhagen en Berlijn. Een Europees team bestaande uit de Belgische Alicia (Veerle Baetens), Deense Harald (Lars Mikkelsen) en de Duitse Jackie (Jasmin Gerat) wordt samengesteld. De moorden zijn door dezelfde dader gepleegd en het blijkt het topje van de ijsberg te zijn. Ze moeten het opnemen tegen een leider van een gewetenloze Europese criminele organisatie.

In het tweede seizoen wordt in een Deens moerasgebied zes mensen vermoord in een pension. Alleen de jonge Syrische Malu (Sarah Perles) weet te ontsnappen. Onder de slachtoffers zijn twee Belgische zussen die contact hadden met een extremistische militie. De belangrijkste verdachte is de Duitser Bob (Sascha Alexander Gersak), de eigenaar ven het pension. Europol stelt een onderzoeksteam samen bestaande uit de Deense rechercheur Nelly Winther (Marie Bach Hansen), de Hamburgse commissaris Gregor Weiss (Jürgen Vogel) en de Belgische terreurexpert Paula Liekens (Lynn Van Royen).

De serie The Team is vanaf 10 oktober beschikbaar bij Ziggo On Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven