web analytics

The Expanse seizoen 5 bij Amazon Prime

The ExpanseVanaf woensdag 16 december is bij Amazon Prime het vijfde seizoen te zien van de Science-Fiction serie The Expanse. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het vijfde seizoen zien we dat Amos (Wes Chatham) terugkeert naar Aarde om zich te confronteren met zijn verleden en het leven dat hij achter zich had geleden. Naomi (Dominique Tipper) zoekt contact met haar zoon om hem te redden van de invloed die zijn vader op hem heeft. Bobbie (Frankie Adams) en Alex (Cas Anvar) gaan achter de cabal aan die banden hebben met terroristen en criminelen. Holden (Steven Strait) heeft het moeilijk met zijn verleden met de Protomolecule, de aliens die het gebouwd hebben en het mysterie wat hen heeft gedood. Drummer (Cara Gee) gaat met een nieuwe groep vechten om zichzelf te ontvluchten. Avasarala (Shohreh Aghdashloo) weigert om aan de zijlijn toe te staan kijken.

Op woensdag 16 december verschijnen drie afleveringen van het vijfde seizoen van The Expanse en daarna wordt er wekelijks een aflevering uitgezonden.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven