web analytics

Jupiter’s Legacy bij Netflix

Jupiter's LegacyOp vrijdag 7 mei is bij Netflix de Amerikaanse serie Jupiter’s Legacy te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie zien we twee tijdlijnen. De eerste is aan het einde van de jaren 20, als de grote depressie begint besluiten Sheldon Sampson (Josh Duhamel), zijn broer Walter (Ben Daniels) en hun klasgenoten een boot te huren om naar een eiland te varen die Sheldon herhaaldelijk in zijn dromen ziet. Hij denkt dat daar het antwoord is voor zijn falen en dat er een geheim is dat Amerika kan redden. Het lijkt een nogal raar verhaal, maar zijn vrienden en familie steunen hem én als ze in 1933 terugkeren hebben ze superkrachten.

De andere tijdlijn is het heden en Sheldon staat nu bekend als de superheld Utopian en is de leider van de superheldengroep The Union die de Aarde beschermt tegen gevaren en slechteriken die zijn opgestaan na hun oorspronkelijke reis. Sheldon en Walter zijn het niet eens over hoe ze hun krachten moeten gebruiken, net als hun kinderen die moeite hebben om in hun voetstappen te treden. Zo is er Chloe Sampson (Elena Kampouris), de dochter van Sheldon en Grace (Leslie Bibb) die zich verre houdt van het beschermen van het land en vooral bezig is als socialite. Haar broer Brandon (Andrew Horton) wil als The Paragon wel zijn vader opvolgen, maar beide generaties hebben verschillende ideeën hoe iets moet gebeuren. Uiteindelijk komt Chloe toch weer terecht in de superheldenwereld als ze een relatie begint met Hutch Hutchence (Ian Quinlan), een drugsdealer die de zoon is van George Hutchence (Matt Lanter), die als Skyfox een voormalig Union-oprichter was en nu als slechterik door het leven gaat.

Jupiter’s Legacy is vanaf vrijdag 7 mei te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven