web analytics

Stephen King verfilming Lisey’s Story bij Apple TV+

Lisey's StoryVanaf vrijdag 4 juni is bij Apple TV+ de Amerikaanse serie Lisey’s Story te zien. De serie die gebaseerd is op het gelijknamige Stephen King boek telt acht afleveringen.

Lisey (Julianne Moore) is twee jaar aan het rouwen na de dood van haar man Scott (Clive Owen), die heel erg goed verkochte boeken heeft geschreven die zo populair zijn dat ze academici als fans inspireren. Lisey en Scott hadden een gepassioneerde en symbiotische relatie, gebonden door de gedeelde geheimen rond de traumatische jeugd van Scott. Nu ze alleen is heeft ze moeite om haar eigen identiteit te vinden. Wat ook niet helpt is dat een universiteitsprofessor (Ron Cephas Jones) de onstabiele superfan Jim (Dane DeHaan) heeft ingezet om haar te overtuigen om de persoonlijke brieven en ongepubliceerde manuscripten openbaar te maken.

Het verleden van Scott wordt gemarkeerd door zijn gespannen vader (Michael Pitt) en een broer waar eens in de zoveel tijd het slechte uit hem werd gehaald. Scott kon ook naar een magische wereld met de naam Boo’ya Moon, waar ook de catonische zus van Lisey, Amanda (Joan Allen) verbleef. De andere zus van Lisey, Darla (Jennifer Jason Leigh) begrijpt hier helemaal niets van.

Lisey’s Story is vanaf vrijdag 4 juni te zien bij Apple TV+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven