web analytics

Stephen King-serie The Mist bij Netflix

The MistVanaf vrijdag 25 augustus is bij Netflix de serie The Mist te zien. De serie is gebaseerd op een verhaal van Stephen King en telt tien afleveringen.

The Mist gaat over een klein stadje waar een misdaad wordt gepleegd dat het hele stadje verdeeld. Net als dat gebeurd verschijnt er een mist die zo dik is dat het dorpje afgesloten is van de buitenwereld en soms ook van elkaar. Familie, vrienden en bekenden moeten met elkaar de mysterieuze mist zien te bevechten terwijl de regels van de maatschappij langzaamaan niet meer tellen.

Zo is Kevin Copeland (Morgan Spector), een voormalig journalist en kinderboekenschrijver, op zoek naar zijn ex-vrouw Eve (Alyssa Sutherland) en dochter Alex (Gus Birney). Mia Lambert (Danica Curcic) is een drugsverslaafde die op de vlucht is, Jonah Dixon (Okezie Morro) is een soldaat met geheugenverlies. Jay Heisel (Luke Cosgrove) is een highschool footballer die verdachte is van een misdaad en zijn vader Connor Heisel (Darren Pettie) is de sheriff van de stad.

Adrian Garff (Russell Posner) is een tiener die er niet bij hoort en Father Romanov (Dan Butler) een moderne priester terwijl Gus Bradley (Isiah Whitlock, Jr) een manager van het winkelcentrum is die moeite heeft met de nieuwe wereld.

Het eerste seizoen van The Mist is vanaf vrijdag 25 augustus te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven