web analytics

Spaanse thriller Alba bij Netflix

AlbaOp vrijdag 15 juli is bij Netflix de Spaanse dramaserie Alba te zien. De serie telt dertien afleveringen.

We volgen Alba (Elena Rivera), die studeert in Madrid en een jaar eerder haar oude buurjongen Bruno (Eric Masip) weer ontmoette en er liefde tussen hen ontstond. Als ze terugkeert naar haar stad voor vakantie heeft een avondje uit een tragische uitkomst. Ze wordt door een groep jongens seksueel misbruikt en de volgende dag wordt ze naakt wakker op het strand.

Alba en Bruno waren onafscheidelijk tot deze nacht. Het blijkt dat drie van de vier daders de beste vrienden van Bruno zijn. Als Alba ook de identiteit van de vierde man ontdekt is het einde van de nachtmerrie ook het begin en zal ze hen laten boeten voor de schade die ze heeft en neemt het op tegen de rijke en machtige familie. Bruno is bevriend met Rubén (Pol Hermoso) en Jacobo Entrerríos (Álvaro Rico). Twee neven die behoren tot de rijkse en meest invloedrijke families van het land. Jacobo wil op een dag leiding geven aan het familiebedrijf en moet het daar opnemen tegen Rubén die alles binnen handbereik heeft maar daardoor lui, wispelturig en onverantwoordelijk geworden.

Alba is vanaf vrijdag 15 juli te zien bij Netflix

1 gedachte over “Spaanse thriller Alba bij Netflix”

  1. Alba is een serie die aan de hand van een verkrachtingszaak laat zien hoe gevaarlijk, sluw en onberekenbaar egoïstisch invloedrijke rijke mensen kunnen zijn. Hierin slaagt de serie wel zei het dat de acteerprestaties vakt te wensen over laten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven