web analytics

Spaanse historische serie Los Herederos de la Tierra bij Netflix

Los Herederos de la TierraOp vrijdag 15 april is bij Netflix de Spaanse serie Los Herederos de la Tierra te zien. De serie is het vervolg op La catedral del mar en telt acht afleveringen.

De serie speelt zich af in Barcelona aan het einde van de veertiende eeuw en gaat over de jonge Hugo Llor (David Solans en Yon González), de zoon van een overleden zeeman die op de scheepswerf werkt bij een van de meest gerespecteerde mannen van de stad: Arnau Estanyol (Aitor Luna).

Het is de droom van Hugo om scheepsbouwer te worden, maar die droom valt in duigen als de familie Puig, een vijand van zijn leermeester, gebruik maakt van hun positie bij de nieuwe Koning om wraak te nemen op Arnau. Op dat moment schommelt het leven van Hugo tussen de loyaliteit aan Bernat (Rodolfo Sancho) de zoon van Arnau en de noodzaak om te overleven in Barcelona. Als hij gedwongen wordt om de wijk Ribera te verlaten zoekt hij een baan bij Mahir die hem de geheimen van de wijn leert. Tussen de wijngaarden en vaten wijn ontdekt hij zijn passie voor het land en ontmoet hij zijn eerste liefde Dolça.

Los Herederos de la Tierra is op vrijdag 15 april te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven