web analytics

Sky met Bliss, meer afleveringen Man With a Plan, The Great Indoors, Code Black

The Great IndoorsDe Britse zender Sky Atlantic heeft de komedieserie Bliss aangekondigd. De serie zal in 2017 verschijnen, is geschreven door David Cross en telt zes afleveringen.

In de serie volgen we het dubbelleven van Andrew (Stephen Mangan), een succesvolle schrijver die twee gezinnen heeft die geen weet van elkaar hebben. Hij moet zijn tijd verdelen over zijn vrouw Kim (Heather Graham) en hun tienerdochter terwijl in Bristol zijn andere familie, bestaande uit zijn vrouw Denise (Jo Hartley) en hun tienerzoon.

De Amerikaanse zender CBS gaat zes extra afleveringen uitzenden van de komedieserie Man With a Plan, de nieuwe serie van Matt LeBlanc. Ook The Great Indoors krijgt zes afleveringen er bij. In deze serie speelt Joel McHale een expeditiejournalist van een blad waar hij nu de manager wordt van de website en leiding moet geven aan een jongere generatie. Beide series hebben dan negentien afleveringen in het eerste seizoen. De ziekenhuisserie Code Black krijgt er drie afleveringen bij in het tweede seizoen en komt daarbij op zestien afleveringen. De serie is wat van koers veranderd in het tweede seizoen, maar qua kijkcijfers is het nogsteeds erg middelmatig.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven