web analytics

Ziekenhuisserie Code Black bij Net 5

Code BlackVanaf dinsdag 12 januari zendt Net 5 de Amerikaanse ziekenhuisserie Code Black uit. Het eerste seizoen heeft achttien afleveringen.

Code Black speelt zich af op de Spoedeisende Hulp in Los Angeles. Het is daar veelste druk en er is te weinig personeel. Vier nieuwe arts-assistenten maken kennis met dit ziekenhuis: Christa Lorenson (Bonnie Somerville), zij was getrouwd en heeft een kind maar is gaan studeren nadat beide wegvielen. Malaya Pineda (Melanie Chandra) is niet geheel vreemd: ze deed haar stage hier al. Angus Leighton (Harry Ford) heeft moeite met het feit dat zijn vader in de directie zit en zijn oudere broer er ook heeft gewerkt. Mario Savetti (Benjamin Hollingsworth) groeide op in armoede en ziet deze baan als zijn weg naar een beter leven.

Deze vier worden begeleid door Jesse Salander (Luis Guzmán) die er stoerder uitziet dan dat hij is. De baas van de afdeling is Dr. Leanne Rorish (Marcia Gray Harden) die soms harde beslissingen moet nemen ze is daarom vaak in conflict met Dr. Neal Huson (Raza Jaffrey).

Code Black is vanaf 12 januari elke dinsdag om 21:30 te zien bij Net 5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven