web analytics

Sister Boniface Mysteries seizoen 2 bij BBC First

Sister Boniface MysteriesVanaf maandag 4 september is bij BBC First het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Sister Boniface Mysteries te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In de serie volgen we de katholieke non Boniface (Lorna Watson) die in de jaren 60 op haar scooter verschillende misdrijven oplost. Met haar talent voor speurwerk is ze van onschatbare waarde voor de politie van Great Slaughter, als er bewijs moet worden gevonden dan zal ze het zeker vinden.

In de eerste aflevering wordt een medewerker van een televisiekinderprogramma dood gevonden. Sister Boniface onderzoekt de zaak en vindt een getuige van de moord: de papegaai die uit zijn kooi is ontsnapt.

In de tweede aflevering gaan Detective Sam (Max Brown) en journalist Ruth (Miranda Raison) undercover bij een toevluchtsoord voor getrouwde stellen met huwelijksproblemen. Dit wordt geleid door Marion en Edwin. Marion was eerst getrouwd met zijn broer maar die is al vijf jaar spoorloos verdwenen. Als er een journalist wordt vermoord duikt Sister Bonafice op de zaak.

Verder dit seizoen zet ze een moordenaar schaakmat bij een schaaktoernooi, gaat ze naar een piratenzender, krijgt ze te maken met een groep heksen en verdedigt ze haar eigen reputatie als de veroordeling van haar grootste vijand, de barmhartige Samaritaan, in twijfel wordt getrokken.

Het tweede seizoen van Sister Boniface Mysteries is vanaf 4 september elke maandag om 21:00 te zien bij BBC First

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven