Sharon Stone speelt rol in Agent X

De Amerikaanse zender TNT heeft de actieserie Agent X bestelt, met in de hoofdrol Sharon Stone. De pilotaflevering is gescheven door William Blake Herron, de schrijver van The Bourne Identity. Aan het einde van 2015 wordt het eerste seizoen van tien afleveringen uitgezonden.

Maar waar gaat Agent X dan over? Nou hou je vast. In een tijd van crisis als de rechtspraak en overheid niets kunnen doen, dan is er dus een persoon die het land en de inwoners beschermt. Die persoon is zo geheim dat zelfs de president van de Verenigde Staten daar niets van weet. Maar aan wie rapporteert die persoon dan? Nou aan de vice-president.

Die persoon is dus Agent X en heet John Case (Jeff Hephner). Hij is glad, atletisch, stoer en grappig. Sharon Stone speelt de eerste vrouwlijke vice-president Natalie Maccabee. Zij wil (uiteraard) haar land beschermen en niet alleen wereldwijd, ook in Washington zijn er gevaren. Ook is er nog Malcolm Miller (Gerald McRaney) de soort van assistent van Maccabee, hij introduceert haar aan Agent X en heeft zelf ook genoeg geheimen.

Lees ook:

Redactie