Zevende seizoen Lewis op tv in november

Lewis
In november keert de Britse detectiveserie Lewis weer terug op  de tv bij Canvas en bij NPO1, beide zenden het zevende seizoen uit.

Ook in het zevende seizoen gaan Inspecteur Robbie Lewis (Kevin Whately) met zijn partner James Hataway (Laurence Fox) weer moorden onderzoeken in de stad Oxford. Ook Dr. Laura Hobson (Clare Holman) en de leidinggevende Jean Innocent (Rebecca Front) zijn ook in dit seizoen weer van de partij.

Ook dit seizoen zijn er drie zaken die elk in twee uur worden opgelost. In de eerste zaak onderzoeken Lewis en Hathaway de moord op Rueben Beatty (Edwin Thomas) die aan de universiteit van Oxford werkt. Hij is geĆÆnjecteerd met de dodelijke stof etorphine. Het blijkt dat Rueben als Randolph James het beroep als medium op zich nam. Zijn collega Vicki Walmsley (Tuppence Middleton) wist hier van en hielp hem er mee. Als er een verdachte wordt opgepakt wordt ook het lichaam van Vicki gevonden, ook zij heeft een injectie gekregen.

Het zevende seizoen van Lewis te zien vanaf zaterdag 1 november op Canvas om 20:40 en vanaf woensdag 12 november om 21:25 op NPO1

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *