web analytics

Psychologische thrillerserie Red Light bij NPO1

Red LightVanaf vrijdag 19 februari is bij NPO1 de Nederlandse dramaserie Red Light te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie volgen we drie vrouwen uit verschillende werelden en tegenpolen zijn, maar gaandeweg er toch achter komen hoezeer ze elkaar nodig hebben om hun problemen op te lossen. We zien politieagente Evi (Maaike Neuville) die een grote zaak, de dood van een prostituee dat gelinkt kan worden aan mensenhandel, moet combineren met haar gezinsleven dat ze heeft met haar man Gust (Joren Seldeslachts).

Sylvia (Carice van Houten) is een prostituee die werkt in een bordeel met haar vriend en pooier Ingmar (Geert Van Rampelberg). Ze worden beide verdacht van mensenhandel en een aanbod om te getuigen tegen Ingmar slaat ze af. Daarna krijgt ze haar vaste klant Eric Savenije (Jacob Derwig), een Nederlandse hoogleraar die in Antwerpen colleges geeft, over de vloer. Het loopt uit de hand en Eric slaat op de vlucht. Zijn vrouw Esther (Halina Reijn), een bekende operazangers uit een welgesteld milieu, kan haar man niet bereiken en doet aangifte van vermissing. De drie vrouwen komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam.

Red Light is vanaf 19 februari elke vrijdag om 21:30 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven