web analytics

Pete Davidson-serie Bupkis bij SkyShowtime

Vanaf vrijdag 4 augustus is bij SkyShowtime de Amerikaanse komische serie Bupkis te zien. Het eerste seizoen telt acht afleveringen en een tweede seizoen is aangekondigd.

In de serie volgen we het leven van Pete Davidson die een versie van zichzelf speelt. Wat er in de serie gebeurd is niet altijd waar, en dat slaat ook op de titel, het Jiddische woord Bupkis betekend dan ook ‘helemal niets’ of ‘niets van waarde’. In de eerste aflevering gaat hij bij zijn moeder Amy (Edie Falco) wonen op Staten Island, maar het gaat al snel minder goed met hem als hij erachter komt dat zijn opa Joe (Joe Pesci) ziek is. Ook zien we hoe de jonge Pete en zijn zus enkele weken na de dood van hun vader naar de bruiloft gaan van zijn tante en oom Tommy (Bobby Cannavale).

Verder krijgt hij te maken met een hater op het internet die een vreselijke foto van hem online zet en vat hij het plan om op vader te worden, iets waar alleen zijn moeder enthousiast van wordt. Ook zien we hoe eenzaam hij is als hij tijdens kerst naar Canada moet voor filmopnames.

Bupkis is vanaf 4 augustus elke vrijdag te zien bij SkyShowtime

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven