web analytics

OWN met Ambitions, Amazon met The Peripheral en Netflix met The Order

NetflixDe zender OWN heeft groen licht gegeven voor de soapachtige familiedrama Ambitions van producent Will Packer. De serie is een familiesaga dat gaat over een vrouw die nadat ze pas verhuist is om haar huwelijk te redden de concurrentie aan moet gaan met de meest machtige mensen in de stad. De productie begint later in 2018 en zal te zien zijn in 2019.

Streamingdienst Amazon gaat de serie The Peripheral uitzenden, gebaseerd op het boek van William Gibson. De serie wordt gemaakt door Jonathan Nolan en Lisa Joy die ook verantwoordelijk zijn voor de HBO-serie Westworld. De serie gaat over Flynne Fisher, een vrouw in de toekomst waar technologie heel subtiel de maatschappij heeft veranderd. Ze ontdekt een verborgen connectie naar een andere realiteit en een donkere toekomst van haarzelf.

Netflix gaat de horrordramaserie The Order uitzenden. De serie telt tien afleveringen en gaat over student Jack Morton (Jake Manley) die lid wordt van een geheim genootschap, The Order, waar hij terecht komt in een wereld vol magie, monsters en intriges. Hoe dieper hij in die wereld komt ontdekt hij een duister familiegeheim en een oorlog tussen weerwolven en de magische Zwarte kunsten. Sarah Grey speelt Alyssa die ook bij The Order is en gevoelens krijgt voor Jack. Andere acteurs zijn Matt Frewer, Sam Trammell en Max Martini.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven