web analytics

The Peripheral bij Amazon Prime

The PeripheralVanaf vrijdag 21 oktober is bij Amazon Prime video de Amerikaanse sci-fi serie The Peripheral te zien. De serie telt acht afleveringen

We volgen Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz) en haar boer Burton (Jack Reynor), die marine-veteraan is. Ze wonen samen met hun doodzieke moeder in een klein stadje Blue Ridge Mountains in 2032. De gezondheid van hun moeder gaat steeds meer achteruit en de medische kosten worden steeds hoger, daarom besluiten Flynne en Burton om extra geld te verdienen om Sims, een simulatiespel te spelen. Ze spelen onder het account van Burton en helpen goed betalende klanten om bepaald levels te halen.

Dan krijgt Burton een kans om een tester te worden van een nieuwe Sim. Flynne gaat dit spelen en de Sim speelt zich af in Londen en ze moet inbreken in het Research Institute om een waardevol geheim te stelen. Als deze missie fout gaat komt Flynne er achter dat dit spelletje echter is dat ze kon denken: Het Londen waar ze was bestaat echt in de toekomst van het jaar 2099. En wat ze daar ontdekte van het Research Institute zorgt voor de nodige problemen voor haar familie. Er zijn mensen uit de toekomst die willen dat ze de informatie gebruikt, terwijl anderen haar juist dood willen. In het toekomstige Londen ontmoette ze Wilf (Gary Carr), die de sleutel zou kunnen zijn van het mysterie, maar eerst moeten Flynne en Burton zichzelf redden van een moordteam uit de toekomst die het geheim dat Flynne heeft terug willen.

The Peripheral is vanaf vrijdag 21 oktober te zien bij Amazon Prime Video

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven