Outlander seizoen 5 bij Ziggo

OutlanderVanaf maandag 17 februari is bij Ziggo on demand het vijfde seizoen van Outlander te zien. Dit seizoen telt twaalf afleveringen en een zesde seizoen is al aangekondigd.

In het vijfde seizoen zien we hoe de Frasers vechten voor hun familie en voor hun thuis die ze hebben gemaakt in Fraser’s Ridge. Jamie (Sam Heughan) verdedigd wat hij heeft gemaakt in Amerika en beschermt degene die naar hem opkijken voor leiderschap en bescherming, terwijl hij het contact met Murtagh Fitzgibbons (Duncan Lacroix) moet verbergen, want die moet hij voor Gouverneur William Tryon (Tim Downie) juist vinden en vermoorden. Claire (Caitriona Balfe) moet haar moderne medische kennis en inzicht gebruiken om er voor te zorgen dat ze bij elkaar kunnen blijven en ze zet zich in om anderen te beschermen. Ondertussen zijn Brianna Fraser (Sophie Skelton) en Roger MacKenzie (Richard Rankin) zijn weer samen, maar het schrikbeeld van Stephen Bonnet (Ed Speleers) achtervolgt hun. Roger is bezig om zijn plek en het respect van Jamie te vinden in deze nieuwe en gevaarlijke tijden.

Het vijfde seizoen van Outlander is vanaf maandag 17 februari te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *