web analytics

Oorlogsserie Masters of the Air bij Apple TV+

Vanaf vrijdag 26 januari is bij Apple TV+ de Amerikaanse oorlogsserie Masters of the Air te zien. De serie telt negen afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller.


In de serie volgen we de mannen van de 100th Bomb group van de Amerikaanse Achtste Luchtmacht die veel bombardementen uitvoerden op Nazi-Duitsland. In 1943 werden ze naar het Verenigd Koninkrijk gestuurd waar ze hun basis hielden in Norfolk. We volgen twee vrienden die erg verschillend zijn van elkaar. Buck (Austin Butler) is nuchter en realistisch over zijn kansen om de oorlog te overleven. Bucky Egan (Callum Turner) kan niet wachten om in gevecht te raken, drinkt teveel en heeft een kort lontje.

Andere leden van het team zijn Rosie Rosenthal (Nate Mann), een piloot die weigert om vrij te nemen, Harry Crosby (Anthony Boyle) is een navigator die last heeft van luchtziekte. Samen ondernemen ze tientallen missies om de Duitse wapenfabrieken en opslagplaatsen te vernielen. Maar hoe meer ze in gevaarlijke gebieden komen hoe hoger het dodenaantal wordt.

Masters of the Air is vanaf 26 januari elke vrijdag te zien bij Apple TV+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven