web analytics

NPO1 herhaalt tweede seizoen Overspel

OverspelIn september gaat het derde (en zoals het er nu uitziet ook het laatste) seizoen van Overspel van start. Voor een ieder die zijn/haar geheugen nog wil opfrissen: Vanaf 5 juli herhaalt NPO1 de reeks.

Want hoe zat het ookal weer: Fotografe Iris (Sylvia Hoeks) ontmoet advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huet) en al snel beginnen ze een affaire. Willem werkt voor zijn schoonvader Huub Couwenberg (Kees Prins) die een louche zakenman is. Het Openbaar Ministerie wil een zaak tegen Huub beginnen. Degene die dat moet doen bij het OM is officier van justitie Pepijn van Erkel (Ramsey Nasr) en hij is dan weer getrouwd met Iris.

In het tweede seizoen zien we dat de vrouw van Willem, Elsie (Rifka Lodeizen) zelfmoord wil plegen in de gevangenis en blijkt dat Willem spoorloos is en alleen een nogal vaag briefje heeft achtergelaten. Er zijn dus genoeg vragen om het tweede seizoen van tien afleveringen te vullen: Want waar is Willem en is dit uit vrije wil of niet? En wat heeft de rechtzaak tegen het bedrijf van Huub er mee te maken?

Het tweede seizoen van Overspel wordt vanaf zondag 5 juli om 23:55 uitgezonden op NPO1

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven