web analytics

Noorse serie Outlier bij canvas

OutlierVanaf zaterdag 25 september is bij canvas de Noorse misdaadserie Outlier te zien. De serie telt acht afleveringen.

In Outlier zien we dat Elle (Eila Ballovara Varsi) thuis komt van een feest en een telefoon in de sneeuw ziet. Hij gaat over en ze neemt op, maar de verbinding is erg slecht. De volgende dag gaat de telefoon opnieuw over en ontdekt ze dat de telefoon van haar vriendin Sofie (Pernille Sandøy) is. Enkele uren van waar Sofie is verdwenen ontdekt de politiechef van Nerbygd Johan (Stein Bjørn) haar lichaam in een camper op een verlaten camperplaats. Vier weken later arresteren ze de dader.

Ondertussen zien we in Londen dat Maja Angell (Hanne Mathisen Haga) een PhD-student in criminologie een les geeft in seriemoordenaars en haar vriend Edward (Benjamin Noble) vindt dat ze haar persoonlijke ervaringen niet in de lesstof moet stoppen. Maar dan leest ze over de zaak in Nerbygd, haar geboorteplaats en denkt ze dat ze verkeerde man hebben opgepakt. Ze besluit terug te keren naar Noorwegen en leert daar dat haar vader Anders (Erik Smith-Meyer) niet meer bij de krant werkt en zoekt ze haar moeder weer op. Al snel voegt ze zich bij het onderzoek en komen ze op het spoor van de echte dader die dichter bij hen is dan ze denken.

Outlier is vanaf 25 september elke zaterdag om 20:40 en 21:30 te zien bij Canvas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven