web analytics

Noorse Pørni seizoen 2 bij NPO3

PørniVanaf dinsdag 22 augustus is bij NPO3 het tweede seizoen van de Noorse serie Pørni te zien. Dit seizoen telt zes afleveringen en een derde seizoen is aangekondigd.

In het tweede seizoen lijkt het alsof het leven een beetje tot rust komt voor Pørni (Henriette Steenstrup), althans tot de breuk met Bjørnar (Gunnar Eiriksson). Daarna gaat het al heel snel weer op volle toeren. Zo wil oudste dochter Hanna (Vivild Falk Berg) op reis naar Argentinië en is druk Portugees aan het leren tot ze erachter komt dat Portugees en Spaans helemaal niet op elkaar lijken. Gelukkig is daar de nieuwe buurman Jan Fuentes die vloeiend Spaans spreekt en haar lessen aanbiedt. Jongste dochter Sigrid (Ebba Jacobsen Öberg) heeft een soort van crisis door haar Zweedse vriend. Ze praat alleen maar Zweeds en geeft Pørni overal de schuld van.

Ex-man Finn (Jan Gunnar Røise) is vaak in Noorwegen te vinden om zijn roman Far faller te promoten, een nogal autobiografische roman. De vader van Pørni, Ole Johan (Nils Ole Oftebro) is weer gelukkig in de liefde en ook neef Leo (Jon Ranes) woont bij Pørni in, maar die is van plan om bij zijn vader in te trekken, iets wat ze maar moeilijk vindt om los te laten.

Het tweede seizoen van Pørni is vanaf 22 augustus elke dinsdag om 22:00 en 22:36 te zien bij NPO3

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven