web analytics

Nieuw seizoen Britse dramaserie Cold Feet bij NPO3

Cold FeetVanaf vrijdag 28 oktober is bij NPO3 het nieuwe, zesde, seizoen van de Britse dramaserie Cold Feet. Dit seizoen telt acht afleveringen en een zevende seizoen is al aangekondigd.

Cold Feet begon in 1997 en na vijf seizoenen was de serie voorbij. Maar nu meer dan tien jaar later keren we weer terug naar de vrienden van toen. Er zijn wat dingen veranderd, maar eigenlijk ook niet, ze zijn alleen wat ouder geworden.

De serie begint als Adam (James Nesbitt) terugkeert nadat hij in het buitenland heeft gewoond vanwege zijn werk. Zijn 15 jaar oude zoon Matthew (Ceallach Spellman) is naar een kostschool gegaan en stond onder toezicht van zijn peetmoeder Karen (Hermione Norris). Het doet haar pijn om te zien wat Rachel moet missen en ziet dan ook dat Matthew zijn vader nodig heeft. Karen zelf heeft een goede carrière en heeft drie kinderen eigenlijk zelf opgevoed. Maar die vliegen uit en op werk heeft ze haar plafond bereikt. Jaren geleden is ze gestopt om te zoeken naar liefde, maar is de liefde ook voor gestopt met zoeken?

Pete (John Thomson) en Jenny (Fay Ripley) hebben het vooral zwaar. Ze onderhouden twee tieners en daarom heeft Pete nu twee banen en werkt Jenny in een hotel. Al brengt het niet genoeg geld binnen voor de hoge hypotheek. Ondertussen is ook het huwelijk van David (Robert Bathurst) met zijn advocaat Robyn (Lucy Robinson) voorbij. En op werk ziet hij dat er jongere collega’s klaar staan om zijn plek in te nemen. Als de druk op werk omhoog gaat en zijn dure levenstijl ook door blijft gaan is het nog maar de vraag of hij geen streken gaat uithalen.

Het zesde seizoen van Cold Feet is vanaf 28 oktober elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO3.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven