web analytics

Cold Feet seizoen 7 bij NPO3

Cold FeetVanaf donderdag 15 februari is bij NPO3 het zevende seizoen te zien van de Britse serie Cold Feet. Dit seizoen telt zeven afleveringen.

Nadat Adam (James Nesbitt) en Tina (Leanne Best) hadden besloten om het rustig aan te doen leven ze nog gescheiden, aan de andere kant van de gang en hebben ze uren met elkaar doorgebracht om zijn huis op te knappen. Adam wil eigenlijk wel naar de volgende stap in hun relatie en het is ook een kwestie van tijd tot hij met een groot romantisch gebaar komt, maar is Tina met bindingsangst daar wel klaar voor?

Karen (Hermione Norris) leeft haar droom en is klaar om haar uitgeverij te beginnen met een debuutroman, maar ze heeft meer moeite met het thuisleven en haar assistent Ramona (Jacey Salles) is meer een last dan een hulp. Ze komt er snel achter dat ze een hoge prijs moet betalen om alles te krijgen wat ze wil en de tweeling Ellie (Ella Hunt) en Olivia (Daisy Edgar-Jones) hebben genoeg problemen om Karen alert te houden.

Pete (John Thomson) is chauffeur, en wil meer zijn dan een loopjongen voor zijn rijke klanten. Thuis wil hij ook gerespecteerd worden, maar Jenny (Fay Ripley) is afgeleid door haar werk en een promotie. De 14-jarige Chloe (Madeleine Edmondson) heeft wel extra aandacht nodig, vooral nadat blijkt dat Pete niet haar biologische vader is. Als een onverwachte kans opduikt moeten Pete en Jenny kiezen: krijgen ze allebei wat ze willen met een gelukkig huwelijk of moet er iets opgegeven worden?

David (Robert Bathurst) moet wennen aan zijn nieuwe leven. Hij geeft geen financieel advies meer maar verkoopt levensverzekeringen. Ook hij wil een betere baan en ook zijn liefdesleven is niet veel soeps na de scheiding van Karen. Maar hij lijkt weer klaar te zijn voor de liefde. Hij komt in contact met Nikki Kirkbright (Siobhan Finneran), een huisvrouw die alles lijkt te hebben, maar David ontdekt dat haar man George (Robert Glenister) niet is wat hij zegt te zijn en Nikki ziet David dan als haar ontsnappingsplan.

Het zevende seizoen van Cold Feet is vanaf 15 februari elke donderdag om 22:35 te zien bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven