web analytics

Manhunt seizoen 2 bij NPO2 en één

ManhuntVanaf vrijdag 10 december is bij één het tweede seizoen van de Britse detective Manhunt te zien. De serie telt vier afleveringen. In maart 2022 is de serie ook te zien bij NPO2

In Zuid-Oost Londen is de The Night Stalker actief, een serie-inbreker en verkrachter die begon in 1992 en in 2009 nog steeds bezig is. Zijn aanvallen zien er hetzelfde uit: gloeilampen worden uitgedraaid, hele ramen worden eruit gehaald, hij is helemaal in het zwart met een bivakmuts op en heeft het voorzien op ouderen.

Detective Chief Superintendent Hamish Campbell (Guy Williams) krijgt de taak om uit te zoeken waarom een lange en dure missie, operatie Minstead, er niet in geslaagd is om de Night Stalker op te pakken. Hij neemt contact op met detective Colin Sutton (Martin Clunes) om de zaak te bekijken of ze iets over het hoofd hebben gezien. Hij ontmoet het team, Detective Superintendent Simon Morgan (Matt Bardock) en DI Nathan Eason (Matthew Gravelle) om bij te praten over de zaak en het blijkt dat er vooral sprake is van onderbezetting waardoor ze de inbreker niet bij hebben kunnen houden. Een zaak die bij de lokale politie is beland zou voor een doorbraak kunnen zorgen.

Het tweede seizoen van Manhunt is vanaf 10 december elke vrijdag om 20:40 te zien bij één.

Vanaf 19 maart is dit seizoen elke zaterdag om 23:19 te zien bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven