web analytics

Net5 kondigt De Spa en Bitterzoet aan voor 2016-2017

Net5Op de najaarspresentie van de SBS-zenders zijn er twee nieuwe series aangekondigd voor Net5: De Spa en Bitterzoet.

In 2017 komt op de late avond de dagelijkse soapserie De Spa. De serie speelt zich af in een modern wellnesscomplex waar de eigenaresse gespeeld wordt door Annette Barlo. We volgen daar familievetes, liefdesperikelen, ontblambare machtsstrijden en onhoudbare lust.

In het najaar van 2016 is de komische serie Bitterzoet te zien bij Net5. Deze serie was eerder al bij Linda.tv te zien. In deze serie zien Anna (Anniek Pheifer), Caro (Tina de Bruin) en Esmée (Jennifer Hoffman), dertigers die elkaar al sinds hun studententijd kennen. Ze hebben een eigen leven maar zien elkaar regelmatig en bespreken dan alles: van daten, rimpels tot seks en opvoeding.

Ook werd bekend dat in het najaar 2016 de romantische serie De mannen van dokter Anne wordt uitgezonden. De serie was al aangekondigd in 2015, maar na een jaar komt hij toch. We volgen de jonge arts Anne (Noortje Herlaar) die een week voor haar bruiloft haar verloofde betrapt. Het huwelijk gaat niet door en ze keert terug naar haar ouderlijk huis waar haar vader haar een baan aanbied in het ziekenhuis. Daar ontmoet ze de jongen waar ze vroeger verliefd op was, maar ook andere mannen. Andere acteurs zijn Matteo van der Grijn en Benja Bruijning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven