web analytics

Nederlandse serie De Droom van de jeugd bij NPO1

Vanaf woensdag 7 juni is bij NPO1 de Nederlandse dramaserie De Droom van de Jeugd te zien. De serie telt tien afleveringen.

In de serie volgen we de familie Wander, een gewoon gezin met een ongewoon groot geheim dat door de verschillende generaties heen sijpelt. In veertig jaar is te zien hoe grillig en onvoorspelbaar het leven van de van oorsprong Brabants katholieke familie. Elke generatie kent obstakels en uitdagingen waarvoor gevochten en gestreden wordt zoals het geloof, recht op abortus, vrouwenemancipatie en racisme.

De familie bestaat uit vader Kick (Mark Rietman), moeder Rosalie (Annet Malherbe) de oudste dochter Carla (Hanna van Vliet en Tamar van den Dop), de oudste zoon Max (Ko Zandvliet en Peter Paul Muller), dochter Suus (Laura Bakker en Maria Kraakman) en zoon Frans (Joes Brauers en Gijs Naber).

In de eerste aflevering is het 1968 en studeert Carla in Utrecht waar ze ongewenst zwanger raakt. Ze weet dat haar ouders tegen abortus zijn en komt voor een groot dilemma te staan. Haar broertje Max lift met een fotograaf mee naar de studentenopstanden in Parijs en krijgt verwarrende gevoelens voor hem.

De Droom van de Jeugd is vanaf 7 juni elke woensdag om 20:30 te zien bij NPO1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven