web analytics

Saint X bij Disney+

Vanaf woensdag 7 juni is bij Disney+ de Amerikaanse dramaserie Saint X te zien. De serie telt acht afleveringen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Alexis Schaitkin.

De serie gaat over twee verhaallijnen die twintig jaar uit elkaar liggen. In het verleden viert het rijke gezin Thomas op vakantie naar het Caribische eiland Saint X: Bill (Michael Park), zijn vrouw Mia (Betsy Brandt), hun tienerdochter Alison (West Duchovny) en haar onhandige jongere zus Claire (Kenlee Anaya Townsend). De ouders brengen de dagen in de zon door terwijl Alison boos op hen is omdat ze een stel kapitalisten zijn terwijl Claire stil aan het piekeren is. Slechts drie komen er thuis, want Alison raakt vermist en wordt later dood aangetroffen. De verdenking valt op de laatste twee mensen met wie ze gezien is, Gogo (Josh Bonzie) en Edwin (Jayden Elijah), een paar bedienden van het luxe resort waar de familie op vakantie was.

Twintig jaar later noemt Claire zich Emily (Alycia Debnam-Carey), woont ze in een zwaar Caribische buurt in Brooklyn en werkt ze als documentairemaakster. Haar familie is het verlies van Alison nooit helemaal te boven gekomen en Emily wordt geplaagd door herinneringen van een gebeurtenis die ze zich nauwelijks kan herinneren. Door een speling van het lot komt ze oog in oog te staan met Gogo die in New York woont en zich Clive noemt, zoals hij geboren is. Voor Emily is hij een tastbare link met de dood van haar zus en iemand die haar antwoorden kan geven. Emily begint al snel een spannend kat-en-muisspel.

Saint X is vanaf woensdag 7 juni te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven